Merken

Okee!

Met de stijlvolle Okee! gordijnen en jaloezieën maak je je huis van binnen knus en gezellig, terwijl je tegelijkertijd de nodige privacy creëert. De gordijnen van Okee zijn vriendelijk geprijsd en van ...

0 resultatensorteren op
nieuwste collectie
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Okee!

Net als je verhuisd bent en er een einde lijkt te komen aan alle vermoeiende en tijdrovende klussen, kom je erachter dat je nog niet hebt nagedacht over gordijnen of zonwering. Natuurlijk ben je je al lang en breed over je budget heen. Om toch leuke gordijnen neer te kunnen hangen én respect te hebben voor je portemonnee, doe je er goed aan om onze Okee gordijnen te bekijken.

Lichtdoorlatend voor privacy en licht

De gordijnen van Okee laten precies voldoende licht door om niet in een donkere kamer te hoeven zitten. Daarnaast zorgen ze ervoor dat er van buitenaf niet zonder meer naar binnen kan worden gekeken. Kies voor een van de effen, frisse kleuren of een patroon, net wat beter bij je interieur past. De gordijnen zijn gemaakt van katoen en polyester.

Kant en klaar

In onze collectie Okee! kant-en-klare gordijnen vind je gordijnen die je bijna meteen kan ophangen na het uitpakken. De meeste gordijnen zijn 140 centimeter breed en 270 centimeter lang. Let er op dat de gordijnen nog gaan plooien. De gordijnen zitten per stuk in een verpakking. Aan de rufletteband haak je de bijgeleverde plooibandhaken en met vlieselinestrijkband maak je het gordijn korter.

Okee bestellen bij wehkamp

Profiteer bij ons van een gratis verzending bij een bestelling van 20.- of meer. Indien je vandaag voor 23:59 uur je nieuwe gordijnen besteld ontvang je ze morgen al in huis.