Merken

Oilily sALE: Beddengoed

Geef je leven kleur met de leuke artikelen van Oilily. Dit Nederlandse merk staat al tientallen jaren bekend om zijn vrolijke patronen in levendige tinten. Ook de goede kwaliteit van de fleurige items ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Oilily beddengoed

Je slaapkamer is een persoonlijke plek die je helemaal naar je eigen stijl mag inrichten. Zo mag die lieve knuffelbeer gewoon op je bed zitten, heb je gezellige gordijnen en een mooie lamp in de hoek met een lekkere stoel ernaast waar je huiswerk maakt of boeken leest. Ja, je slaapkamer is helemaal van jou. En je bed mag daarbij jouw persoonlijke stijl zeker weerspiegelen. Met het mooie Oilily beddengoed is dat zo gebeurd.

Kleurrijk beddengoed

Oilily staat bekend om het typerende paisleymotief van gekleurde, gestileerde blaadjes op hun kleding en woonaccessoires. Maar dat wil niet zeggen dat dit het enige is wat Oilily aan patronen gebruikt. Zo is het Oilily beddengoed bezaaid met grote gekleurde vlakken, strepen, bloemen en combinaties daarvan. Het beddengoed is verkrijgbaar in de maten 140x200 (eenpersoons), 200x200 (tweepersoons) en 200x240 (lits-jumeaux). In de collectie zijn ook heerlijke spreien voor op bed (of de bank) opgenomen in verschillende kleuren.

Helemaal in stijl

Om het bed nog mooier en gezelliger te maken, maak je het eerst op met Oilily beddengoed en zet je er daarna sierkussentjes uit de collectie Oilily woonaccessoires bij. Deze sierkussens hebben vergelijkbare kleuren en patronen op de hoezen als het beddengoed.

Vandaag besteld, morgen in huis

Bestel het mooie Oilily beddengoed vandaag nog voor 23:59 uur, en maak er morgen je bed al mee op. Bij bestellingen vanaf 20.- is de bezorging zelfs gratis.