Merken

Odlo sportondergoed

Passie voor sport: dat staat voorop bij het van oorsprong Noorse merk Odlo. Deel jij deze passie? Neem dan snel een kijkje in de collectie van dit sportkledingmerk. Odlo sportkleding en -ondergoed is ...

10 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Odlo

Goede sportkleding is belangrijk. Wanneer je rent, fietst of van de piste af suist, wil je je niet druk maken over snijdende bandjes, te strakke broeken of jeukende materialen. Ook je ondergoed mag niet vergeten worden: snijdende sport-bh's, slips en boxers beschadigen je huid en leiden je af van je sport. Odlo heeft dit goed begrepen. Odlo sportkleding en -ondergoed is comfortabel, van hoge kwaliteit en functioneel. Met thermokleding en -ondergoed blijf je te allen tijde warm, of je nou door de sneeuw in eigen land ploegt of op de piste in Oostenrijk staat.

Geef je sportprestaties een boost met Odlo

Of je nou aan yoga, hardlopen, wintersport, fitness of hockey doet, voor iedere sport kan je terecht bij Odlo. De sportbeha's van Odlo geven je ondersteuning, de jacks beschermen je tegen de regen en de shorts houden je in de zomer koel. De thermische kleding houdt je lekker warm wanneer je op je ski's of snowboard staat. Bij Odlo vind je kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. De kleding is veelal gemaakt van polyester en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Bestel je favoriete items online

Ben je die oncomfortabele sportkleding zat en wil je graag een of meerdere items van Odlo proberen? Bestel je favoriete items uit de collectie dan bij wehkamp. Wanneer je meer dan 20.- besteedt, is de verzending gratis. Ben je niet helemaal tevreden? Je kan de bestelling kosteloos retourneren.