Merken

October

October is een Spaans kledingmerk. Waar je bij veel merken nog duidelijk onderscheid ziet tussen kleine en grote maten, is dit bij dit merk heel anders. Je koopt van dit merk namelijk en kleine maatje ...

11 resultatensorteren op
nieuwste collectie

October dames jurken

Het licht gaat uit en langzaam komen de eerste klanken van het orkest. Het doek gaat open. Je krijgt tranen in je ogen bij het zien van je dochtertje, die samen met de andere ballerina’s trots in haar tutu naar het publiek kijkt en prompt haar danspasjes vergeet. Dit is haar eerste voorstelling van het peuterballetklasje waar ze sinds een paar maanden bij danst. De voorstelling van de dansschool is professioneel opgezet in de lokale schouwburg. Voor de gelegenheid hebben jullie je helemaal opgetut: je man in pak en jij in een van je nieuwe October damesjurken. Nu alleen nog maar genieten van haar toneeldebuut!

Exotisch en kleurrijk

Bij feestelijke gelegenheden als een bruiloft, verjaardag of een avondje theater wil je er natuurlijk op je mooist uitzien. Met de October damesjurken zit je dan altijd goed. Het Spaanse merk October kenmerkt zich door een vrolijke bohemienstijl met veel kleur, prachtige prints en een mooie afwerking met fleurige borduursels. Bekijk ook de rest van de collectie October grote maten dameskleding op onze website.

October damesjurken kopen bij wehkamp

Bij wehkamp koop je de October damesjurken in de maten 42 tot en met 50 (XL–5XL). Bestel ze eenvoudig online en betaal veilig met creditcard of iDEAL. Bovendien betaal je geen verzendkosten bij bestellingen vanaf 20.-. Koop je je October damesjurken voor middernacht, dan heb je ze morgen in huis. Zo geniet je snel van je prachtige nieuwe jurk.