Merken

October

October is een Spaans kledingmerk. Waar je bij veel merken nog duidelijk onderscheid ziet tussen kleine en grote maten, is dit bij dit merk heel anders. Je koopt van dit merk namelijk en kleine maatje ...

7 resultatensorteren op
nieuwste collectie

October

October is een Spaans label opgericht in de levendige stad Valencia 15 jaar geleden. October staat voorop in de ontwikkeling van grote maten mode, zo is het éen van de eerste Spaanse labels die plussize fashion op de markt bracht in de maten 42 tot en met 50. October heeft meer dan 77 eigen winkels in Spanje in en nog eens 16 winkels verspreid over de rest van de wereld. October voert acht collecties per jaar waardoor elke collectie trendy is.

Spaanse grote maten mode

Het belangrijkste doel van October is fashion en design bereikbaar maken voor vrouwen in alle mogelijke maten met een breed pasbereik. October richt zich daarbij vooral op vrouwen met een maatje meer. October wil fashion creëren voor stijlvolle vrouwen die net iets anders willen. De Spaanse roots zijn goed terug te zien in de vrouwelijke, kleurrijke, hippe en originele collectie. De collectie van October bestaat uit grote maten: jurken, jeans, blazers, broeken, sweaters, t-shirts, tops en truien. Hierdoor kan jij je van top tot teen in October kleden. Stijlvolle mode met een Spaanse touch. Luxe materialen met trendy details, October heeft het allemaal. Haal het beste uit jezelf met de Spaanse plussize mode van October.