Merken

NÜMPH dames T-shirts

Nümph is net even dat tikkeltje anders. Niks gaat de designers van dit Deense merk te ver. Er wordt flink op los geëxperimenteerd met vormen, structuur, prints en verrassende details. Het resultaat is ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Nümph

Ervaring met creativiteit

Het verhaal van Nümph is dat zij vandaag de dag doen voor het merk een droom die uitkomt: de vrijheid om hun ideale kleding te ontwerpen, zonder beperkingen. Het merk is ontstaan in Scandinavië en dit zie je nog steeds terug in hun collecties.De droom van het label was om een merk vanuit het niets op te bouwen, dat anders en sterker is omdat Nümph de ervaring en creativiteit van de mensen erachter opsomt: op het randje, verdraaid, vrouwelijk en ruig, kwetsbaar en sterk. Het merk vertrouwt op haar eigen kracht. Door te vertrouwen op hun eigen creativiteit en de professionele vaardigheden, durft Nümph te doen waar ze altijd van droomde. Het experimenteren met vormen, details en prints is de kracht achter het merk.

Met liefde gemaakt

Het label is onbevreesd en heeft veel vertrouwen in hun eigen kracht. De kleding wordt op basis van zelfreflectie gecreëerd, het creëren is Nümph’s passie. Wat zij onstuimig en nuttig vinden, zal ook onstuimig en nuttig worden voor anderen wanneer het met liefde gemaakt wordt.Het merk creëert de kleding voor de stoere, mooie en onafhankelijke vrouw, die net als Nümph, houdt van de aandacht vestigen op zichzelf door middel van haar eigen persoonlijke stijl.Gedreven door de wil en het verlangen om die favoriete en onmisbare items te creëren, die tijdloos blijven, maakt het merk haar collecties. Dit is de passie van Nümph.