Merken

NUK

Het zuigen is een natuurlijke reflex voor je baby en heeft een rustgevende werking. De fopspenen van NUK zijn zeer huid-vriendelijk en zijn ontwikkeld op basis van de moederborst tijdens de borstvoedi ...

42 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Nuk fopspenen

Je baby heeft te eten gehad maar wil niet gaan slapen. Hij ligt maar te huilen en te huilen. Gelukkig heb je Nuk fopspenen in huis. Je weet uit ervaring dat die in dit soort situaties uitkomst bieden. Het is iedere keer weer een klein wondertje: je hoeft alleen maar voorzichtig een speen in de mond van je baby te duwen en het kindje wordt stil en doezelt weg. Al snel is de rust weer teruggekeerd in huis.

Innovatieve fopspenen

Een speen is niet zomaar een zuigobject dat je in de mond van je kindje stopt. Het is veel meer dan dat. De ontwerpers van de Nuk fopspenen ontwikkelen al jarenlang innovatieve fopspenen. Ze doen continu onderzoek naar de beste vorm en materiaalkeuze voor fopspenen. Zo zijn de spenen extra zacht en soepel, wat een goede tand- en kaakontwikkeling bevordert. Dankzij de ventilatiegaten maakt de speen minder contact met de huid. Zo worden blauwe plekken en irritatieplekken voorkomen. Niet voor niets zijn de Nuk fopspenen wereldwijd de meest gebruikte en geadviseerde fopspenen.

Het oog wil ook wat

De Nuk fopspenen mogen dan wel goed ontwikkeld zijn voor je kleintje, het oog wil natuurlijk ook wat. Ook daar weten de ontwerpers van Nuk wel raad mee. De spenen zijn voorzien van een gezellige opdruk in diverse kleuren. Je kan ze per twee stuks kopen. Bekijk ook eens de goed ontwikkelde Nuk flesspenen. Een bestelling vanaf 20.- bezorgen we gratis.