Merken

Nudie Jeans

Nudie Jeans herenspijkerbroeken zijn ideaal als je van een slim fit jeans houdt. De jeans zijn perfect voor mannen en jongens met smalle benen en heupen. De spijkerbroeken zijn uitgevoerd in robuuste ...

38 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Nudie Jeans herenspijkerbroeken

Ben je als man smal gebouwd en heb je slanke benen? Dan is het soms lastig om een passende jeans te vinden. Je moet altijd met een riem werken, waardoor de tailleband niet lekker zit. En de pijpen, zelfs bij een slim fit, zijn vaak te wijd. Heb je een smalle bouw? Dan kies je voor Nudie Jeans spijkerbroeken voor heren.

Bluejeans voor mannen

De klassieke kleuren blauw, lichtblauw en zwart sieren de collectie Nudie Jeans spijkerbroeken. In de collectie zijn verschillende slim fit jeans opgenomen met aparte namen, zoals Lean Dean, Grim Tim en Tight Terry. Iedere naam heeft een andere kleur en uiteraard een net ander design. Nudie Jeans spijkerbroeken voor heren zijn verkrijgbaar in de jeansmaten 29-32 tot en met 38-34. Naast slim fit jeans heeft Nudie Jeans spijkerbroeken met een regular fit. Dat houdt in dat de broekspijpen recht zijn in plaats van smal toelopen.

Casual & chic

Een mooie jeans vormt met gemak de basis voor iedere outfit. Nudie Jeans spijkerbroeken vormen hier dan ook geen uitzondering op. Kies voor een casual look met mooie heren-T-shirts en sneakers. Maak het sportief met een hoodie of een sweatervest. En je kan de Nudie Jeans herenspijkerbroeken ook perfect aantrekken met een overhemd en een paar nette schoenen als je een feestje hebt. Combineer je outfit met een jasje en je bent zelfs klaar voor kantoor.

Bestel vandaag en trek morgen aan

Jeans heb je nooit genoeg, bestel daarom vandaag nog je nieuwe Nudie Jeans herenspijkerbroeken en wij bezorgen ze morgen al bij je thuis. Je hoeft over je bestelling geen verzendkosten te betalen en mocht het nodig zijn dan is retourneren ook kosteloos.