Merken

Nubikk

Schoenen voor iedereen: dat is eigenlijk de essentie van het merk Nubikk. En als je het aanbod schoenen van Nubikk bekijkt, zie je dat meteen! De schoenen zijn vrij basic, zodat iedereen ze kan dragen ...

53 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Nubikk SALE: damesschoenen

Ben je op zoek naar een paar schoenen waarvan je nauwelijks blaren of pijn van in je voeten krijgt? Kies dan voor leer en suède. Dit zijn de beste materialen om schoenen van te maken, omdat het je voeten respecteert. Het zachte materiaal laat ook je voeten ademen. Leer en suède zijn echter dure en kostbare materialen. Kies toch voor het allerbeste en koop je leren schoenen in de SALE. Durf je te wachten tot de Nubikk SALE: damesschoenen, dan profiteer je van hoge kortingen op de leukste Nubikk damesschoenen.

Echt leer & suède

De Nubikk SALE: damesschoenen biedt schoenen uit de Nubikk collectie van echt leer en zacht suède. Zwart, beige, wit en gouden accenten zijn de belangrijkste kleuren die door Nubikk wordt gebruikt. De Nubikk SALE: damesschoenen zijn verkrijgbaar in maten 36 tot en met 41. Maar let wel: uitverkocht is uitverkocht. De SALE damesschoenen van Nubikk worden niet meer aangevuld.

Feestelijke damesschoenen

Nubikk staat bekend om haar feestelijke schoenen. De sneakers en laarsjes uit de Nubikk SALE: damesschoenen combineer je net zo gemakkelijk met jeans als met off shoulder-jurken. Ook een little black dress houdt van deze schoenen. De sneakers combineer je ook gemakkelijk met hippe shorts en een T-shirt.

Gratis bezorgd

De Nubikk SALE: damesschoenen worden gratis bij je thuisbezorgd, aangezien het aankoopbedrag boven de 20.- ligt. Ook SALE schoenen mag je binnen 14 dagen gewoon ruilen, mocht de maat onverhoopt niet goed zijn. Voor SALE items geldt: op is op, bestel daarom vandaag voor 23:59 uur je nieuwe Nubikk schoenen en je hebt ze morgen al in huis.