Merken

Noppies zwangerschapsfeestkleding

Noppies zwangerschapsfeestkleding geeft je zin in een feestje. De mooie zwangerschapsfeestkleding biedt ruimte voor je groeiende buik en heeft een elegante stijl. Combineer met je favoriete accessoire ...

5 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Noppies zwangerschapsfeestkleding

Dat je zwanger bent, wil niet zeggen dat je niet naar het feestavondje van je werk gaat. Ook de bruiloft van je beste vriendin sla je niet over. En je eigen verjaardag vier je ook uitgebreid. Dankzij onze Noppies zwangerschapsfeestkleding hoef je namelijk geen feestje te missen.

Feestelijke outfit

Het jurkje in deze collectie is zeer elegant en stijlvol. Bovendien biedt de zachte, rekkende stof voldoende ruimte voor je groeiende buik. De collectie Noppies zwangerschapsfeestkleding heeft tevens panty’s in verschillende kleuren. Deze geven je buik ondersteuning en ruimte. Je hoeft alleen nog maar een paar feestelijke schoenen uit de kast te halen. De Noppies zwangerschapsfeestkleding is verkrijgbaar in de maten 34/XS tot en met 42/XL.

Maak het nog feestelijker

De Noppies zwangerschapsfeestkleding is al heel feestelijk, maar met de juiste accessoires geef je pas echt een persoonlijke draai aan je outfit. Ben je niet zo gecharmeerd van panty’s? Combineer het jurkje uit de collectie Noppies zwangerschapsfeestkleding dan met een legging van Noppies-damesbeenmode. Dat staat net zo mooi. Accessoires geven het jurkje een persoonlijk tintje. Zo maak je het jurkje extra feestelijk met zilver en goud. Of draag er een blauwe ketting en armband bij. Net wat het best past bij jou en de feestelijke gelegenheid.

Haal snel je feestkleding in huis

Heb je binnenkort een feestje? Bestel dan snel je Noppies zwangerschapsfeestkleding. Doe je dit vandaag nog, dan brengen wij je pakket morgen al aan de deur. Bij een besteding vanaf 20.- is de bezorging geheel gratis.