Merken

Noppies positiekleding basics

Noppies is er zowel voor kleine kindjes als voor moeders in wording en kersverse moeders. In onze collectie Noppies positiekleding basics vind je alle basiskleding om je dag mee te starten, zoals onde ...

85 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Noppies positiekleding basics

Tijdens je zwangerschap voel je je misschien niet de mooiste vrouw ter wereld. Je buik blijft maar groeien en kleding wordt er niet comfortabeler op. Doe jezelf en je buik een plezier met de Noppies positiekleding basics. Deze items zijn het begin van elke comfortabele outfit. Ook als je een dikke buik hebt.

Comfortabel en mooi

In de collectie Noppies positiekleding basics vind je alles wat je nodig hebt, of je nu ondergoed, een legging, een top of een panty van Noppies zoekt. Noppies is niet alleen comfortabel, maar ook sexy en vrouwelijk. De beha's en slips laten je van je mooiste kant zien, zelfs met een dikke en zwangere buik. Je draagt ze ook na de geboorte van je kindje, omdat de beha's tegelijkertijd voedingsbeha's zijn. Zo kan je er lekker lang mee doen.

Voor moeders en baby's

Om je tijdens je zwangerschap lekker te laten voelen, zijn er Noppies positiekleding basics in de maten 34 tot en met 44. Noppies is er ook voor je kleine. We weten zeker dat je tijdens je zwangerschap al heel erg uitkijkt naar nieuwe kleertjes en spulletjes. Bekijk bijvoorbeeld onze collectie Noppies babykleding voor de schattigste en meest comfortabele eerste pakjes voor je kind.

Noppies positiekleding basics kopen bij wehkamp

We verzenden al je bestellingen gratis, indien je voor meer dan 20.- bestelt. Pas de kleding thuis op je gemak en stuur de items waarover je niet tevreden bent gratis en eenvoudig retour.