Merken

Noppies meisjes accessoires

De Noppies meisjesaccessoires zijn hip, schattig en stijlvol. Precies wat we van Noppies mogen verwachten. Ze zijn niet alleen leuk en lief, maar ook nog eens noodzakelijk. Mutsjes, bijvoorbeeld, zijn ...

17 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Noppies meisjesaccessoires

Er is een meisje op komst. Je hebt alles wat nodig is al verzameld en je bent klaar voor de bevalling. Of nou ja, bijna alles dan. Een van de belangrijkste dingen ben je vergeten, namelijk accessoires, zoals sokjes en mutsjes. Deze zijn erg belangrijk, zeker in de eerste weken, om je dochtertje op een goede temperatuur te houden. Meteen ga je op zoek naar de beste accessoires en al snel kom je uit bij de collectie Noppies meisjesaccessoires.

Moeilijk kiezen

Alle artikelen in de collectie Noppies meisjesaccessoires zijn zo schattig, dat het moeilijk is om een keuze te maken. Het ene mutsje lijkt zelfs nog net een tikkeltje schattiger dan het andere. In de collectie kom je mutsjes en sokken tegen. De sokken worden in sets aangeboden. De mutsen zijn er in diverse varianten. Veel sokken en mutsen zijn ontworpen met leuke prints als stippen en sterretjes. We zien niet alleen roze en wit terug in deze collectie, maar ook stoere kleuren als blauw en groen.

Nog meer meisjeskleding

Ben je ook al verliefd geworden op het merk Noppies? Dan moet je zeker eens de rest van hun collectie bekijken. Bij de Noppies meisjeskleding vind je alle kleding voor meisjes die je nodig hebt. En mocht je per ongeluk verkeerde artikelen bestellen, dan is dat geen probleem. Je mag de artikelen namelijk gratis naar ons terugsturen.