Merken

Noppies leggings voor meisjes

Met de juiste leggings voor meisjes maak je ieder jurkje en rokje helemaal compleet. Noppies leggings voor meisjes zijn lekker comfortabel en bieden veel bewegingsvrijheid. Dat is een stuk lekkerder b ...

10 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Noppies leggings voor meisjes

Als je je dochter nog helpt met aankleden, dan wil je dat het voor jullie allebei makkelijk en comfortabel verloopt. Draagt je kleintje nog een luier, dan wil je niet staan sjorren met een stugge maillot. Vooral als ze er graag vandoor wil om lekker verder te gaan met spelen. Daarom kies je voor de makkelijke, comfortabele en vooral vrolijke Noppies leggings voor meisjes.

Vrolijk gekleurde leggings

De legging is een heel fijn kledingstuk. Het is de perfecte vervanger van een maillot of panty. Hij is sportief, hij staat leuk en je trekt hem makkelijk aan en uit, ook bij baby’s. Daarom heeft Noppies leggings voor meisjes in allerlei kleuren en uitvoeringen. Donkerblauw, wit, grijs en roze ontbreken niet in de collectie Noppies leggings voor meisjes. Kies voor effen of een patroontje. Het kan allemaal. De Noppies leggings voor meisjes zijn verkrijgbaar in de maten 44 tot en met 128.

Leuk met jurken en rokjes

De Noppies leggings voor meisjes combineer je gemakkelijk met Noppies kinderjurken en rokjes. Het is makkelijker dan een maillot en als je kindje het fijn vindt, loopt ze gewoon op blote voetjes. De Noppies leggings voor meisjes staan ook heel leuk als alternatief voor een maillot onder een korte broek. En wat dacht je van een combinatie met een lang tuniek en een lekker vest? Met de Noppies leggings voor meisjes creëer je altijd gemakkelijk een nieuwe outfit.