Merken

Noppies kindersokken

Als je de schattigste kindersokken zoekt, moet je zeker de Noppies kindersokken eens bekijken. Vrolijk, mooie kleurencombinaties en speelse prints, dat zie je allemaal terug in deze collectie. Zoek ee ...

7 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Noppies kindersokken

Onlangs heb je een schat van een baby gekregen. Natuurlijk de allerliefste van de hele wereld. Je trekt je kleine allerlei leuke kleding aan, alleen met de sokken is er een probleem. De baby krijgt ze wel heel makkelijk uit, waardoor hij steeds met koude voeten komt te zitten. Maar gelukkig zijn daar de Noppies kindersokken. Deze sokken zijn van uitstekende kwaliteit en de kans is groot dat ze nu wel eens blijven zitten.

Kindersokken in allerlei stijlen

In de collectie Noppies kindersokken vind je diverse stijlen sokken, zodat je ze met verschillende outfits kan combineren. Kleuren die je tegenkomt zijn onder andere roze, mintgroen, blauw, grijs en zwart en wit. Alle sokken bestaan uit kleurencombinaties en ze hebben patronen als sterretjes, stippen of strepen. De kindersokken zijn verkrijgbaar in de maten 10 tot en met 21.

Hou je baby warm

Net zoals sokken belangrijk zijn om je baby warm te houden, is de eerste dagen na de geboorte een muts heel belangrijk om het lichaam op temperatuur te houden. Match de kindersokken met een muts uit de collectie Noppies kindermutsen. Dit zijn mutsen van betaalbare kwaliteit voor de allerkleinsten. Als je de artikelen vandaag bestelt, heb je ze de volgende werkdag al in huis. Niet alleen zijn de Noppies artikelen leuk om voor jezelf te kopen, ze zijn ook erg leuk om aan iemand anders cadeau te doen.