Merken

Noppies kindermutsen

Noppies kindermutsen zijn lekker zacht, zien er mooi uit en houden het hoofdje van je pasgeboren kleintje warm. De kindermutsen zijn er in verschillende basiskleuren, maar ook in blauw en roze. Wissel ...

9 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Noppies kindermutsen

Het hoofdje van een pasgeboren baby is heel teer en kwetsbaar. Alle fontanellen moeten zich immers nog sluiten. Maar dat is niet de enige reden waarom het kwetsbaar is. Veel baby’s worden met geen of weinig haar geboren. En daardoor verliezen ze snel warmte via het hoofdje. Hou je kindje daarom lekker warm met de zachte Noppies kindermutsen.

Een warm hoofdje

De functie van de Noppies kindermutsen is om het hoofdje warm te houden. De zachte, ademende katoentjes die voor de Noppies kindermutsen zijn gebruikt, doen dit ook zeker. De lichte kleuren en verfijnde patronen passen bij iedere outfit en ze maken ze geschikt voor jongens en voor meisjes. Noppies kindermutsen zijn er in blauw, wit, roze en antraciet.

Passend bij je baby’s garderobe

De Noppies kindermutsen zijn zo gemaakt dat ze moeiteloos om het hoofdje van je baby passen. Maar ook dat ze moeiteloos samen gaan met Noppies babykleding. Dat komt doordat de kleuren en patronen in de stoffen van de Noppies kindermutsen zijn afgestemd op de babykleding. Zo creëer je een mooi ensemble voor je kleintje. Ook passen de zachte kleurtjes van de mutsjes perfect bij andere kledinglijnen.

Snel in huis

Is je kleintje geboren? Of ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau? Noppies kindermutsen zijn een must have voor elke baby. Bestel ze vandaag nog voor 23:59 uur en je ontvangt ze morgen al.