Merken

Noppies spijkerbroeken dames

De stijlvolle, trendy collectie noppies spijkerbroeken voor dames geeft je tijdens je zwangerschap een goed gevoel. De mooie skinny en regular fit spijkerbroeken voor dames zijn voorzien van een zacht ...

17 resultatensorteren op
nieuwste collectie

noppies spijkerbroeken dames

Jij draagt graag en bijna altijd wel een spijkerbroek. Waarom zou dat tijdens de zwangerschap anders zijn? Uiteraard zitten gewone jeans niet lekker als je lichaam verandert en je buik groeit. Daarom kies je voor de stijlvolle, trendy noppies spijkerbroeken voor dames.

Spijkerbroeken voor een fijne zwangerschap

Een knellende spijkerbroek zit niet fijn als je zwanger bent. Gelukkig is de collectie noppies spijkerbroeken voor dames zeer comfortabel. Dankzij de speciale buikband rondom je taille wordt je buik optimaal ondersteund. Ook zorgt deze band ervoor dat de broek niet zomaar afzakt. Naast een regular fit zijn er ook skinny jeans in de collectie noppies spijkerbroeken voor dames opgenomen. De spijkerbroeken zijn uitgevoerd in klassieke jeanskleuren, zoals blauw en zwart. De noppies spijkerbroeken voor dames zijn verkrijgbaar in de maten 26-28 tot en met 34-30.

Leuke combinaties

De noppies spijkerbroeken voor dames vormen een goede basis voor leuke, vrolijke, feestelijke en zelfs zakelijke outfits. Door bijvoorbeeld de noppies spijkerbroeken voor dames samen met de noppies damestops. Draag de spijkerbroek met een blouse en een blazer en je bent zakelijk op je best. De noppies spijkerbroeken voor dames combineren ook gemakkelijk met een T-shirt of trui en sneakers.

Vandaag bestellen en morgen gratis bezorgd

De noppies spijkerbroeken voor dames heb je lekker snel in huis. Bestel vandaag en wij staan morgen met je pakket op de stoep. De bezorging van de spijkerbroeken is geheel gratis.