Merken

Noppies dames leggings

Noppies damesleggings bieden comfort tijdens de zwangerschap. Ze omhullen je benen op zachte en stijlvolle wijze. Bovendien sluiten ze comfortabel aan over je buik. De uitvoeringen in zwart en donkerb ...

5 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Noppies damesleggings

Nu je de 20-wekengrens van je zwangerschap gepasseerd bent, gaat je buik ook steeds meer groeien. Het is prachtig om te zien en te merken dat je lichaam op die manier ruimte geeft aan je groeiende baby. Maar je kleding biedt hier op een gegeven moment geen ruimte meer voor. En een panty of maillot zit dan al snel helemaal niet fijn meer. Daarom kies je voor het comfort van de stijlvolle Noppies damesleggings.

Met ondersteuning voor je buik

De Noppies damesleggings zijn heerlijk zacht als het om de stof gaat, maar ze bieden ook ondersteuning voor je groeiende buik. Dat voelt heel fijn en comfortabel aan. Bovendien sluiten ze mooi aan over je buik, zodat de Noppies damesleggings niet afzakken. De leggings zijn verkrijgbaar in het zwart en donkerblauw. Er zijn leggings zonder en met naden. Kies wat voor jou het lekkerste zit. De Noppies damesleggings zijn verkrijgbaar in de maten 34/XS tot en met 44/2XL.

Comfortabele combinaties

De Noppies damesleggings zijn ideaal voor tijdens je zwangerschap, omdat ze niet alleen heel leuk staan, maar ook nog eens heel fijn zitten. Combineer het comfort van de Noppies damesleggings met Noppies damesjurken en rokken. De Noppies damesleggings zijn ook zeer goed te combineren met een lekker lange trui en vest. De leggings staan zeer leuk met laarsjes, sneakers en je favoriete sloffen.