Merken

Noppies dames slips

Begint jouw zwangere buikje ook flink te groeien? Tijd voor een kennismaking met Noppies damesslips. Deze zijn speciaal bedoeld voor zwangere vrouwen en zitten extra comfortabel. Er zijn Noppies dames ...

9 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Noppies damesslips

Nu je zwanger bent, vind je het belangrijk om je in je kleding extra op je gemak te voelen. Je hebt al zoveel aan je hoofd, en je lichaam verandert voortdurend. Tegelijkertijd wil je nog wel jezelf kunnen zijn. Daarom zoek je damesslips voor zwangere vrouwen die lekker zitten en die bij je smaak passen. De collectie Noppies damesslips biedt je de keuze uit verschillende mooie kleuren en modellen. Wat deze stijlvolle Noppies damesslips gemeen hebben, is een hoog draagcomfort.

Stijlvolle slips voor zwangere vrouwen

Wat je stijl ook is, de kans is groot dat jij deze terugziet in de collectie Noppies damesslips. Deze bestaat uit zachte hipsters van katoen in diverse kleuren, van chic zwart en neutraal beige tot vrolijk roze en andere pasteltinten. Wil je graag extra vrouwelijk voor de dag komen? Kies dan voor een van de Noppies damesslips met kanten details.

De mooiste mode voor aanstaande moeders

Al twintig jaar maakt Noppies comfortabele en toch stijlvolle mode voor zwangere vrouwen. Deze is verkrijgbaar in diverse stijlen. Zo hoef je tijdens je zwangerschap niets in te leveren op het gebied van mode. Is je kleintje eenmaal geboren? Dan vind je bij de Noppies babykleding ook snel mooie kleertjes voor hem of haar. Ook voor iets oudere kinderen is er volop keuze.

Heb je geen tijd om te winkelen? Als je vandaag nog voor 23:59 uur Noppies damesslips bij wehkamp bestelt kan je ze de volgende werkdag al op je gemak thuis passen.