Merken

Noppies dames basic ondermode

Gedurende je zwangerschap en de eerste tijd erna stel je extra eisen aan je dames basic ondermode. De Noppies dames basic ondermode is van hoge kwaliteit en heeft een goede prijs. Deze kleding geeft j ...

22 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Noppies dames basic ondermode

Je bent al even zwanger en je merkt dat je 'normale' ondergoed niet meer zo lekker zit als voorheen. Het is tijd voor aangepaste ondermode, speciaal voor zwangere vrouwen. Je zoekt wel goede ondermode, want je wil zoveel mogelijk genieten van je zwangerschap en zo weinig mogelijk last hebben van onnodige ongemakken. Maar wat is goede ondermode? Noppies richt zich speciaal op babykleding en op zwangere vrouwen en jonge moeders. De ontwerpers weten als geen ander hoe ze de perfecte kleding moeten maken. Met de Noppies dames basic ondermode zit je dus helemaal goed.

Hipsters en beha's

In de collectie Noppies dames basic ondermode vind je hipsters en beha's. De zwangerschapshipsters zijn extra elastisch en zijn gemaakt van een extra zachte stof. De voedingsbeha's zijn ideaal om te dragen als je je baby borstvoeding geeft. De cups klik je gemakkelijk los en de extra brede schouderbandjes zijn verstelbaar en elastisch. In de collectie kom je basic kleuren tegen als zwart, wit en grijs.

Nog meer zwangerschapslingerie

Wil je iets spannender lingerie dan de basic ondermode van Noppies, bekijk dan eens de Noppies dameslingerie. Hier vind je bijvoorbeeld hipsters met een kanten randje of een voedingsbeha met stippen. En natuurlijk zijn ook deze items allemaal geschikt voor zwangere vrouwen of moeders met pasgeboren kindjes. Je bestelt bij ons eenvoudig online en voor je het weet, heb je de artikelen al in huis.