Merken

Noppies babyleggings

De Noppies babyleggings zijn wat je noemt superschattig. In de collectie vind je lieve, maar ook zeker stoere items. En zoals we van Noppies mogen verwachten, zijn ze van uitstekende kwaliteit tegen e ...

8 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Noppies babyleggings

Tegenwoordig heb je zoveel leuke kleding voor de allerkleinsten. Om mooie kleding te zoeken, hoef je niet lang rond te kijken. Maar inmiddels ben je er ook al achter gekomen dat niet alle kleding voor je kind even lekker zit. Dat geldt zeker voor sommige spijkerbroekjes. Je dochter kan zich daar niet vrij in bewegen. Maar dan die leggings: haar beentjes weten van geen stil houden. En zeker als je kiest voor de Noppies babyleggings, heb je niet alleen comfortabele kleding voor je baby, ze zien er ook nog eens hartstikke hip uit.

Babyleggings in allerlei soorten en maten

In de collectie Noppies babyleggings vind je leggings in allerlei soorten en maten. Leggings met één kleur, zoals roze, grijs of wit. Leggings in meerdere kleuren, zoals zwarte en witte strepen, of met een vrolijk stippen-ontwerp. Er zijn speciale new born leggings voor de allerkleinsten, maar ook leggings voor de meisjes die al kunnen lopen.

Nu nog een jurk

Bij een legging hoort natuurlijk een jurk. Bekijk daarom eens de Noppies babyjurken, net zo schattig als de leggings. Met een Noppies outfit ziet je dochter er nog meer uit om op te eten. En niet alleen ziet ze er leuk uit, ze zal zich er lekker vrij in kunnen bewegen en fijn in voelen. Een win-winsituatie dus. Bestel vandaag nog de artikelen, dan heb je ze de volgende werkdag al in huis.