Merken

Noppies babyjeans

Babyjeans zijn lief, schattig en stoer. Het zachte denim van Noppies babyjeans is vriendelijk voor de huid van de baby. En de elastische band helpt bij het gemakkelijk over de luier aan- en uittrekken ...

7 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Noppies babyjeans

Een baby in jeans, dat staat toch ontzettend leuk! Maar… het is niet praktisch met verschonen. Denim is over het algemeen stug, waardoor het met luier en al niet lekker zit. Dat levert veel luierongelukjes op. Gelukkig heeft Noppies babyjeans waarbij je je daar geen zorgen om maakt.

Denim voor baby’s

Niet alleen zien Noppies babyjeans er stoer uit bij je kleintje, ze zijn ook nog eens heel praktisch voor papa of mama. Met verschonen zijn de Noppies babyjeans gemakkelijk aan en uit te trekken. Bovendien is er voldoende ruimte voor de luier en het rompertje, zodat je je geen zorgen maakt of deze bij het aantrekken van de jeans verschuift. De mooie denimkleuren passen goed bij de garderobe van je zoon en dochter. De Noppies babyjeans zijn verkrijgbaar in de maten 50 tot en met 128.

Stoere outfitjes voor jongens en meisjes

De collectie Noppies babyjeans biedt je veel mogelijkheden om stoere outfitjes voor je kleintje te maken. Zo staan de Noppies babyjeans heel leuk met vrolijke Noppies baby-T-shirts. Is het wat kouder? Doe je kleintje dan een vest of een warme trui aan. Op heel warme dagen staan de Noppies babyjeans heel leuk met blote voetjes en een rompertje dat er als top onder uitsteekt.

Snel bestellen, snel in huis

Als je je bestelling vandaag nog plaatst, dan staan we de volgende werkdag met het pakket op de stoep. En bij besteding vanaf 20.- betaal je geen verzendkosten.