Merken

Noppies babyjassen

De Noppies babyjassen stralen kwaliteit uit en dat hebben ze ook. Je kiest met deze babyjassen het beste van het beste voor je kindje. En ze zijn niet alleen van hoge kwaliteit, ze hebben ook nog eens ...

7 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Noppies babyjassen

Het is weer tijd voor een nieuwe jas voor de kleine. Ze groeien zo hard, voor je het weet zijn ze er alweer uit gegroeid. Aan de ene kant jammer, maar aan de andere kant biedt het je ook de gelegenheid om weer een mooie nieuwe jas voor je zoon of dochter uit te zoeken. En dat is natuurlijk stiekem ook heel leuk. Zeker als je de Noppies babyjassen bekijkt, is het geen straf om een nieuwe jas uit te zoeken.

Stoer en lief

In de collectie Noppies babyjassen vind je stoere en lieve jassen. Bijvoorbeeld de toffe jas in het marineblauw of de schattige roze jas van imitatiebont. De jassen zijn lekker warm en van hoge kwaliteit. En als je zoon of dochter eruit is gegroeid, dan kan de jas nog prima een ronde mee bij een broertje, zusje, neefje of nichtje. De jassen zijn verkrijgbaar in de maten 62 tot en met 128.

Nog meer babykleding

Ben je niet alleen op zoek naar een jas voor je zoon of dochter, maar wil je de kledingkast meteen ook verder aanvullen? Bekijk dan eens de collectie Noppies babykleding. Hier vind je allerlei schattige kleertjes voor zowel jongens als meisjes. De artikelen bezorgen we gratis bij je thuis bij besteding vanaf 20.-. En bestel je vandaag, dan heb je de nieuwe babykleding de volgende werkdag al in huis.