Merken

Noppies babybroeken

Niet alleen de kleding van Noppies is schattig, maar zelfs de naam van het label is snoezig te noemen. Maar laat je niet al te veel misleiden door deze naam, want in onze collectie Noppies babybroeken ...

78 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Noppies babybroeken

Bijna niets is leuker dan kleren kopen voor een baby. Je zoon of dochter is natuurlijk van zichzelf al heel schattig, maar de juiste kleding kan daar nog net een schepje boven op doen. Je bent kieskeurig als het om de kleding van je kind gaat. Het moet er natuurlijk leuk uitzien, maar het allerbelangrijkste vind je dat je baby zich er goed in voelt. De Noppies babybroeken zijn een uitstekende oplossing, ze zien er zowel tof uit als dat het comfort biedt aan de kleine.

Vrolijke kleuren en te gekke prints

In de collectie Noppies babybroeken vind je broeken met vrolijke kleuren, als roze, lichtblauw en geel. Een groot deel van de collectie is voorzien van gave prints, zoals kameleons, sterren, stippen en driehoekjes. En de broeken die een egale kleur hebben, bevatten meestal originele details. De babybroeken zijn verkrijgbaar in de maten 44 tot en met 128.

Betaalbare kwaliteit

Als we één klein nadeel mogen noemen aan de eerste levensfase van je kindje, is dat ze zo snel al weer uit die leuke kleding groeien. Heb je net een leuke broek gekocht, een paar weken verder en hij of zij past er niet meer in. Een groot voordeel aan de Noppies babybroeken is de aantrekkelijke prijs. Voor een leuke prijs heb je een broek voor je kind die er leuk uitziet, van goede kwaliteit is en veel comfort biedt. Maak de outfit compleet en bekijk ook eens de Noppies kindertruien.