Merken

Noppies baby t-shirts

Leuke baby-T-shirts koop je natuurlijk bij wehkamp online. Noppies is een eigentijds merk, waar je voor jezelf en je kinderen kleding vindt in dezelfde lieve stijl. Geniet je ervan om je kleintje mooi ...

76 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Noppies baby-T-shirts

Is jouw baby ook zo'n knoeipot? Ja natuurlijk, dat is helemaal normaal. Je baby spuugt of smeert zich vol met etensresten. Soms moet je je kleine wel drie keer per dag schone kleren aantrekken. Zorg er daarom voor dat je T-shirts koopt die mooi blijven in de was. Noppies baby-T-shirts behouden hun vorm en hun kleur na vaak wassen. Dat komt omdat de Noppies baby-T-shirts van een prima kwaliteit katoen gemaakt zijn. Of kies je voor Noppies babyshirts omdat je van de eigenzinnige ontwerpen houdt? Kleed je baby in stijl met Noppies!

Bijzondere designs

Meteen na de geboorte kan je baby al met een Noppies baby T-shirt in de wieg. De newborn baby T-shirts in mooie, rustige pastelkleuren zijn er namelijk al vanaf maatje 44. Noppies baby-T-shirts hebben aparte details, zoals asymmetrische overslagen en geborduurde stiksels. Kies voor een shirt met een lief motief, bijvoorbeeld een hartje of een sterretje. Of ga je juist voor een baby T-shirt met een filosofische opdruk? Hiermee geef je je kind al vanaf het allereerste begin een stukje cultuur mee.

Noppies baby-T-shirts online bestellen bij wehkamp

Wanneer je je kind (nog) borstvoeding geeft, vind je bij het assortiment Noppies-borstvoeding een goede voedingsbeha. Doe een paar knoopjes van je blouse los, en klik simpelweg een van de cups open om je baby aan de borst te nemen.

Neem elke keer opnieuw de maat, wanneer je een Noppies baby-T-shirt bestelt. Je kind groeit supersnel!