Merken

NoBell’

Nobell' is maakt kleding voor meisjes die graag sportief met chic combineren. Modebewuste meiden die weten wat ze willen. Kleding die we zelfs al een beetje volwassen mogen noemen. En dit is nu ne ...

32 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Nobell'

Je dochter wordt alweer wat ouder. Je merkt dat ze haar eigen stijl begint te ontwikkelen. Je kan niet alleen meer met kleding aan komen zetten die je zelf mooi vindt, nee, dochterlief heeft er duidelijk een eigen mening over. De kleding van Nobell' is speciaal ontworpen voor deze meiden. Jonge meiden met een gevoel voor stijl en die graag dragen wat ze zelf mooi vinden.

Warme kleuren

De ontwerpers van Nobell' maken gebruik van warme kleuren, zoals antraciet, donkerblauw en bordeauxrood. Niet alleen zijn de kleuren warm, maar ook stijlvol. De kleding oogt rustig, met soms een print of een pakkende tekst. In onze collectie vind je Nobell' meisjesjurken, leggings, vesten, jurken en T-shirts.

Voor de oudere en serieuzere jongedame

De kleding van Nobell' is gericht op meiden die al iets ouder zijn en die een serieuze en ambitieuze instelling hebben. De kleding is verkrijgbaar in de maten 122 tot en met 188. Accepteer dat je dochter niet langer wil rondlopen in alle fleurige en kleurige kleding die jij haar aanbiedt. Het is tijd om een stap richting volwassenheid te zetten. Volg haar hierin, kies samen met haar een leuk kledingstuk uit en ze zal je hier dankbaar voor zijn. Thuis is er nog genoeg tijd om na te denken of ze het kledingstuk houdt: maar liefst 30 dagen. Zit het toch niet helemaal lekker? Geen probleem, terugsturen is gratis.