Merken

NIVEA

Een van de bekendste merken in huidverzorging is NIVEA. Het blauwe blik is natuurlijk bij iedereen bekend, maar ook de NIVEA gezichtsverzorging, zonbescherming, scheerlotions en shampoos zijn in menig ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Nivea deodorant

Je bent de hele dag in de weer en dat wil je graag zo houden. Je werkt je nu eenmaal graag in het zweet, of het nu thuis, op je werk of tijdens het sporten is. Maar het liefst hou je ook de hele dag lang een fris gevoel. Zweten is een ding, maar stinken is een beetje te veel van het goede. Met Nivea deodorant hoef je je daarover geen zorgen te maken. Deze biedt de hele dag lang bescherming tegen geurtjes en natte plekken onder je oksels.

Kies je favoriet

Het kan soms best wat moeite kosten om een deodorant te vinden die bij je past. De geur moet aangenaam zijn en de formule effectief. Maar daarnaast heb je misschien ook nog andere wensen, zoals een deodorant die je huid verzorgt. Met Nivea deodorant zit je dan zeker goed. Deze is namelijk heel zacht voor je huid. Je kan ook kiezen voor extra natuurlijke varianten. Ook is er deodorant die je witte of zwarte kleding niet doet verkleuren.

Zacht voor je huid

Nivea is een bekend huidverzorgingsmerk dat al heel wat jaartjes meegaat. Het bedrijf werd al in 1882 opgericht. Sindsdien genieten vele generaties van de zachtheid van Nivea. Deze vind je niet alleen in de witte crème in het bekende blauwe blikje, maar ook in Nivea deodorant. Wil je meer dan zachte oksels? Probeer dan ook de Nivea lichaamsverzorging. Bestel het voor 23:59 uur en je hebt het morgen in huis.