Merken

NIVEA

Een van de bekendste merken in huidverzorging is NIVEA. Het blauwe blik is natuurlijk bij iedereen bekend, maar ook de NIVEA gezichtsverzorging, zonbescherming, scheerlotions en shampoos zijn in menig ...

75 resultatensorteren op
nieuwste collectie

NIVEA

Kan je huid wel een boost gebruiken? Bijvoorbeeld omdat je veel buiten bent in de stad? Of juist omdat je huid je leeftijd niet hoeft te verraden? NIVEA heeft huid-, gezichts- en haarverzorging voor jong en oud, voor mannen en vrouwen. Dus of je nu een stevigere huid wil zonder rimpeltjes of je huid goed wil verzorgen met reinigingsitems, dit merk heeft het allemaal.

Van deodorant tot douchegel

NIVEA biedt verzorging en bescherming voor het gehele lichaam voor mannen en vrouwen. Daarom vind je in het assortiment deodorant, scheerschuim, shampoo, gezichtsverzorging, bodylotion, douchegel, badschuim, reinigingsartikelen en zonbescherming. Huidverzorging in de breedste zin dus. Uiteraard hebben deze subtiele, zachte geuren, en de echte typische geur van dit merk ontbreekt uiteraard ook niet. Van veel items zijn er handige voordeelverpakkingen.

Bescherming in de zon

Wanneer de zon schijnt gaan we lekker naar buiten om de zonnestralen op te vangen. Dat is aan de ene kant heel goed, want onder invloed van zon maakt de huid vitamine D aan. Maar de zon brengt ook schade toe aan de huid. In het assortiment NIVEA zonnen vind je allerlei middelen voor zonbescherming voor baby’s, kinderen en volwassenen in verschillende zonbeschermingsfactoren. Met deze zonartikelen wordt insmeren een feestje, vooral de gekleurde kidsspray vinden kinderen erg leuk.

Vandaag bestellen, morgen beschermen

Verzorg en bescherm je huid met deze huidverzorgingsitems en bestel vandaag nog je favoriet. Wij bezorgen deze dan morgen al bij je thuis. En wanneer je bestelling 20.- of meer is betaal je geen verzendkosten.