Merken

Niquitin

Stoppen met roken: zeer verstandig, maar soms o zo moeilijk. De pleisters, zuigtabletten en kauwgom van Niquitin helpen je een handje. Perfect voor rokers die geen rokers meer willen zijn, maar toch n ...

7 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Niquitin

'Dit keer ga ik écht stoppen. Nog één sigaretje en dan is het klaar. Oké, nog ééntje dan, om het af te leren...' Klinkt dit je bekend in de oren? Je bent niet alleen. Stoppen met roken is beter voor je gezondheid, levensduur én portemonnee - dat weten we allemaal. Dat maakt het afleren van deze nare gewoonte echter niet minder moeilijk. Heb je een duwtje in de rug nodig? Met de Niquitin zelfzorg kom je al een heel eind.

Stoppen met roken, samen met Niquitin

In het assortiment van Niquitin vind je diverse items die je kunnen helpen met roken te stoppen. De pleisters van Niquitin geven continu therapeutische nicotine af, wat je ontwenningsverschijnselen drastisch zal verminderen. Snak je opeens naar een sigaret? Om deze onverwachte trek tegen te gaan zijn er de Niquitin-kauwtabletten en -kauwgoms. Of je nu in een restaurant zit, op kantoor bent of op reis - met Niquitin weersta je de drang naar sigaretten!

Maak een einde aan die nare verslaving - vandaag nog!

Wil je ook graag af van je rookverslaving? Maak vandaag alvast een begin, en bestel de artikelen van Niquitin bij ons op de website. Wanneer je je bestelling vóór 23:59 uur plaatst, heb je de tabaksvervangers de volgende dag in huis. Je gezondheid én je bankrekening zullen je dankbaar zijn! Heb je vragen over deze medische hulpmiddelen? Maak dan gerust gebruik van onze deskundige klantenservice.