Merken

Nintendo games

Nintendo biedt veel verschillende spelen aan voor jong en oud. Van spanning tot creativiteit. In het nieuwste deel van Super Mario Bros kun jij je fantasie op de vrije loop laten. Met de Wii U gamepad ...

45 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Nintendo games

Ook als je tientallen spellen thuis hebt liggen, komt het ontzettend vaak voor: je hebt niets meer om te spelen. De Wii U of de 3DS even opzetten, om hem een paar minuten later weer uit te schakelen. Vervelend, maar gelukkig is er een oplossing voor. Het assortiment Nintendo games bij wehkamp biedt voor ieder wat wils voor beide consoles, zodat de verveling nooit meer toe kan slaan. Een echte Wii U fan, liever de handige draagbaarheid van de 3DS of gewoon beiden? Het kan allemaal!

Kies jouw game

Bij wehkamp vind je Nintendo games voor elk budget en van elk type. Vecht met jouw vijanden in het open veld, verken de meest fantastische werelden of ga wat sporten. Echte klassieke titels zoals Zelda, Mario en Pokémon worden afgewisseld met spannende nieuwe games die nieuwe avonturen beloven. Wat heeft jouw voorkeur?

Pre-order jouw favorieten

Ben jij iemand die echt niet langer kan wachten op de nieuwste Nintendo games voor jouw console? Bestel ze dan op voorhand en op de dag van de release krijg je jouw game netjes thuisbezorgd. Op zoek naar games voor de Nintendo Switch? Ook daar heeft wehkamp een ruim aanbod in.

Bijna even vervelend als niets hebben om te spelen is te moeten wachten op jouw Nintendo games. Daarom levert wehkamp razendsnel! Vandaag een bestelling geplaatst? Morgen steekt het spel al in jouw console.