Merken

Nintendo fitnessaccessoires

Nintendo is een van de grootste producenten op hardware en software voor verschillende spelsystemen zoals de Nintendo 2DS of de Nintendo Switch. Nintendo bracht het eerste draagbare spelsysteem uit: d ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Nintendo Switch

Slaat de verveling toe in huis? Of misschien ben je net volop aan het spelen wanneer jouw ouders/vrouw of man je wegroept dat het tijd is om te vertrekken. Vervelend toch? Net helemaal bezig met jouw game en nu moeten wachten tot je terug thuis bent om verder te doen. Een situatie die voorgoed verleden tijd is dankzij de Nintendo Switch. Dankzij dit technologisch wonder combineer je het gemak van een draagbare console met de kracht van een gewone. De draagbare controllers laten je toe zelfs de nieuwste games onderweg te spelen. In één woord: heerlijk!

Accessoires

Er zijn dan ook meer dan voldoende Nintendo Switch accessoires op de markt. Zoek je draagbare controllers, oplaadstations of gewoon spelletjes? Dan zit je bij wehkamp goed. Ook racing wheels, polsbandjes en meer kan met enkele muisklikken vinden.

Een rijke geschiedenis

Nintendo heeft met de Nintendo Switch duidelijk een winnaar in handen. Het is echter niet de eerste keer dat het bedrijf op de voorgrond van innovatie staat. Ook de Nintendo Nintendo Wii was een gigantisch succes. Zoek je daar nog accessoires voor? Dan kan je die bij wehkamp vinden.

Bestellen bij wehkamp is razend eenvoudig. Vind je ondanks de handige navigatie nog altijd niet waar je naar op zoek bent van de Nintendo Switch? Aarzel niet om contact op te nemen.