Merken

Nintendo Switch game-accessoires

De Nintendo Switch is een veelzijdige console waarmee je overal veel plezier hebt. Thuis op de bank, onderweg met vrienden of zelfs in de wachtkamer: de Nintendo Switch en zijn games zorgen voor tijdv ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Nintendo Switch

Een potje gamen thuis op de bank om dan te ontdekken dat het eigenlijk tijd is om te vertrekken. Of een handheld console mee hebben, maar die constant moeten delen met andere gegadigden. Vervelend, maar daar is dankzij de Nintendo Switch een oplossing voor. Dit technologisch wonder is dankzij de losse Joy-Con-controllers en de mogelijkheid om hem naar believen als handheld of als console te gebruiken geschikt voor elke situatie. Zo kan je alle games van Nintendo op dit ene apparaat spelen.

Console, games en accessoires

Het assortiment Nintendo Switch bij wehkamp heeft alles voor de ultieme game-ervaring. Een meesterwerk zoals The legend of Zelda, extra Joy-Con controllers, een racestuur, adapters, schermbeschermers: het is er allemaal. Wil je de console zelf kopen? Dan kies je tussen diverse kleurencombinaties zoals volledig grijs, blauw/rood en zelfs neon groen/roze.

Een simpele keuze

Alles bij elkaar is kiezen voor de Nintendo Switch als bijvoorbeeld kerstcadeau een goed idee. Wat deze console bijzonder maakt, is dat je de controllers op verschillende manieren kan gebruiken. Je kan ze aan de zijkant van de Switch schuiven voor de handheld of loskoppelen om met zijn tweeën te spelen. Je kan de controller zelfs splitsen in twee mini-controllers. Ben je wat veeleisender? Dan koop je bij wehkamp gewoon de Wireless Pro Controller.

Een Nintendo Switch of één van de accessoires in huis halen hoeft niet duur te zijn. Vanaf 20.- verzenden wij immers gratis.