Merken

Nintendo Switch

Lekker ontspannen gamen doe je met de Nintendo Switch. Jij bepaalt waar je speelt en met wie je speelt. Al jaren maakt Nintendo de beste spelcomputers en met de Nintendo Switch overtreffen ze hun eige ...

20 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Nintendo Switch

Een van de grootste ergernissen van mensen is wachten. Wachten op de bus of wachten totdat je thuis bent van een lange treinrit. Gelukkig gaat wachten veel sneller als je afleiding hebt. De Nintendo Switch is de perfecte afleider. Met alle toffe games vliegt de tijd voorbij. Je hoopt nu zelfs dat de bus of trein vertraging heeft, dan kan jij nog een level doen!

Avontuurlijke games

In ons assortiment van de Nintendo Switch vind je avontuurlijke games. Mario Kart mag natuurlijk niet ontbreken, een van de populairste spellen de afgelopen jaren. In onze collectie Nintendo Switch games vind je ook nog andere spannende Mario-spellen, FIFA en het populaire Zelda.

Nintendo Switch accessoires

Je kan je Nintendo Switch op allerlei manieren gebruiken. Schaf een Joy-Con controller aan, zodat je met meer spelers tegelijk kan spelen. Met een Nintendo Switch racestuur erbij kan je ook tegen elkaar racen. En natuurlijk ben je zuinig op je Nintendo Switch, een schermbeschermer en een opberg-etui mogen daarom niet ontbreken. Speel alleen of samen met je vrienden. Uren spelplezier zijn gegarandeerd. En met de online dienst van Nintendo Switch kan je spelen met spelers vanuit de hele wereld. Bestel vandaag nog voor 23:59 uur je Nintendo Switch met een tof spel, dan heb je hem de volgende werkdag al in huis.