Merken

Nintendo 3DS

De Nintendo 3DS is de laatste hand-held gamecomputer van Nintendo. De spelletjes voor de Nintendo 3DS zijn ook samen met de 2DS (XL) te gebruiken. Het enige nadeel bij de 2DS is, is dat deze geen 3D-s ...

5 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Nintendo 3DS

Neem je graag een spelcomputertje mee in je broekzak of tas? En hou je van de vrolijke, kleurrijke spellen van Nintendo? Dan kies je voor een Nintendo 3DS spelsysteem. Deze hand-held spelcomputer biedt je al het plezier van Mario Kart, Zelda, Yoshi en Mario Tennis, maar dan op klein formaat. Speel overal je favoriete games, alleen of samen.

Mario & zijn vrienden

De Nintendo 3DS heeft veel verschillende games die je meenemen naar kleurrijke werelden vol vrolijke muziekjes en slechteriken, die door velen zeer geliefd zijn. Zo zal Link Hyrule en Prinses Zelda beschermen tegen het kwaad, gaat Mario (al dan niet met Luigi) op pad om Prinses Peach te redden van Bowser en verzorg je je eigen puppy’s met Nintendogs. Tussen de spellen voor de Nintendo 3DS kom je uiteraard tevens diverse Pokémon spellen tegen.

Maak het nog leuker

Het leuke aan de Nintendo 3DS XL is dat het ook geschikt is om te gebruiken samen met Nintendo amiibo figuren. De spellen komen zo nog meer tot leven. Er zijn zelfs spellen waarbij een amiibo noodzakelijk is om nieuwe levels vrij te spelen. Naast de amiibo’s schaf je uiteraard een hoesje aan voor je Nintendo 3DS zodat je deze altijd en overal veilig mee neemt.

Bestel vandaag, speel morgen

Zin om morgen al lekker met een nieuwe game voor de Nintendo 3DS aan de slag te gaan? Bestel deze dan vandaag nog en je gaat morgen al op avontuur. De bezorging is overigens bij een besteding vanaf 20.- gratis.