Merken

Nikko

Met het Japanse merk Nikko haal je speelgoed in huis voor urenlang speelplezier voor jongens en meisjes. Je hebt letterlijk en figuurlijk geen kind aan het kleine (en grote) grut. Daarnaast is Nikko s ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Nikko speelgoed

Als je kinderen even vrij hebben, dan wil je graag dat ze zich vermaken. Terwijl zij lekker spelen, heb jij immers een momentje voor jezelf. Daarom ben je altijd op zoek naar speelgoed dat ze écht weet te boeien. Je kiest het liefst voor goede kwaliteit waar je kinderen lang plezier van hebben. Met Nikko speelgoed gaan jullie een plezierige dag tegemoet. Van de mooie radiografisch bestuurbare voertuigen krijgen je kinderen namelijk niet snel genoeg. En is de accu van Nikko speelgoed leeg? Dan is deze snel weer opgeladen.

Verschillende stoere voertuigen

In het assortiment Nikko speelgoed vind je verschillende stoere voertuigen. Voor ieder kind zit er wel iets leuks bij. Kies je voor een snelle raceauto? Of wordt jouw kind blij van een monstertruck met grote banden? Deze ruige autootjes zijn ook verkrijgbaar in een kleinere versie die op batterijen werkt. Radiografisch bestuurbare boten zijn er ook. Of kies voor een amfibievoertuig. Dit speelgoed rijdt over alle soorten ondergronden én vaart moeiteloos over water.

Topkwaliteit uit Japan

Nikko is een populaire Japanse fabrikant van radiografisch bestuurbare voertuigen. De eerste radiografisch bestuurbare auto's van Nikko werden al in 1958 gemaakt. Veel volwassenen van nu zijn dus opgegroeid met Nikko speelgoed. Zoek je speelgoed dat er in jouw tijd nog niet was? Bekijk dan eens onze mooie Nikko drones.

Vermijd je liever de drukke speelgoedwinkel? Voor 23:59 uur Nikko speelgoed kopen bij wehkamp is morgen al genieten van blije gezichtjes.