Merken

Nike

Alle atleten in de hele wereld inspiratie en innovatie te bieden, dat is de missie van sportmerk Nike. Het uitgangspunt van Nike: iedereen is een atleet, want we zijn allemaal in staat om onszelf voor ...

1658 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Nike

Just do it. Niet zeuren, gaan! Dat geldt voor Nike-dragers, maar ook voor Nike zelf. Het sportmode merk blijft dan ook constant innoveren. Op die manier inspireert Nike atleten, van beginners tot pro’s, om het beste uit zichzelf te halen. Je vindt de legendarische swoosh terug op alle sneakers, T-shirts, broeken en alle andere artikelen. Zelfs op de shirts van het Nederlands elftal, want ook daar is Nike sponsor van. Logischerwijs zijn er eveneens veel andere voetbalartikelen waarvoor je terecht kunt bij dit merk. Wij hebben ze voor je opgenomen in ons assortiment, samen met nog veel meer producten waar Nike om bekend staat. Bestel snel en eenvoudig jouw favoriete artikel en vertrouw op onze goede prijs/kwaliteitverhouding en onze meer dan prima service!

Meer dan 600 artikelen van Nike wachten op je

Het begon allemaal met schoenen. Daar komt het merk Nike vandaan en daar zijn ze altijd trouw aan gebleven. Zowel sneakers die je bij je casual kleding kunt dragen als echte sportschoenen voor topatleten, Nike heeft het allemaal. In ons uitgebreide assortiment kun je precies zien welke verschillende soorten er allemaal beschikbaar zijn. Dat zijn er meer dan 200 op een totaalaantal van 600 Nike-artikelen. Voor volwassenen en voor kinderen, er is van alles te vinden. Basketbal, fitness, hardlopen, voetbal, tennis: zeg het maar! Inclusief ballen, caps, tassen, slippers en natuurlijk allerlei soorten kleding. Kijk op je gemak rond en selecteer op basis van het artikeltype, de maat en je favoriete sport. Zo kom je uiteindelijk uit bij de Nike-producten die precies bij jou passen!