Merken

NIK&NIK

NIK&NIK is het Nederlandse modemerk voor de modebewuste jongen en de kleine fashionista's in de dop. NIK&NIK meisjeskleding is eigentijdse en betaalbare kleding voor meisjes die goed weten ...

98 resultatensorteren op
nieuwste collectie

NIK&NIK jongenskleding

Je zoon komt in een leeftijd dat het hem nu ook uitmaakt wat voor kleding hij draagt. Hij accepteert niet langer zomaar alle kledingstukken die jij hem aandraagt, maar hij ontwikkelt zijn eigen smaak. Als ouder vind je het belangrijk dat hij zijn eigen smaak ontwikkelt, dus je luistert naar zijn wensen. Je komt terecht bij de NIK&NIK jongenskleding collectie. Precies de stoere kleuren die je zoon als wens doorgaf en absoluut ook kleding waar je kind gerust in gezien mag worden.

Stoer, maar ook fraai

Je zoon zal vooral het woord 'stoer' belangrijk vinden aan kleding, maar de NIK&NIK jongenskleding is zeker ook fraai te noemen. Een nette bermuda met in dezelfde kleur en print een polo erboven is een outfit dat gerust netjes genoemd mag worden. Een stel witte sneakers eronder en je kind kan zo de catwalk op. Ook vind je in de collectie alledaagse kledingstukken, zoals T-shirts met toffe prints en te gekke teksten. De kleding is verkrijgbaar in de maten 116 tot en met 176.

Kleding om kind in te kunnen zijn

Als moeder van twee kinderen weet ontwerpster Nikkie Plessen als geen ander wat kinderen wel en vooral niet willen. Daar is de NIK&NIK jongenskleding collectie ook op gebaseerd. De kleding is gemaakt van luxe materialen die tegen een stootje kunnen, zodat kinderen vooral lekker kind kunnen zijn. Bekijk ook eens de stijlvolle NIK&NIK meisjeskleding en stel een outfit voor je dochter samen.