Merken

NickJean

NickJean is een echte Hollandse onderneming die graag uitpakt met zijn roots. Unieke details die aan Nederland en Amsterdam doen herinneren, komen dan ook regelmatig terug. De damesjeans van NickJean ...

33 resultatensorteren op
nieuwste collectie

NickJean

Zoek je een broek voor een avondje uit of gewoon om lekker te gaan shoppen in de stad? Dan is de keuze meestal snel gemaakt. De spijkerbroek is met zo goed als alles te combineren en zit comfortabel. Tenminste, zo hoort het te zijn. Helaas laat de pasvorm of de stijl vaak te wensen over. Zoek je een spijkerbroek die dat draagcomfort wel biedt en een unieke afwerking met leuke details heeft? Dan is NickJean exact wat je zoekt.

De collectie van NickJean

De collectie spijkerbroeken van NickJean is verkrijgbaar in heel wat maten, van maatje 34 tot en met 46. Het draagcomfort en de pasvorm komen voort uit het gebruik van materialen als katoen en polyester. Opvallend aan de spijkerbroeken van NickJean is de hoog uitgesneden taille die een heel eigen look aan de collectie geeft. De pasvorm? Zowel slim fits als iets ruimer aangepast, zodat je altijd iets naar wens te pakken hebt.

De afwerking

Kwaliteit herken je aan de details en dat is ook precies waarin de collectie NickJean damesbroeken van NickJean zich onderscheidt. Niet alleen worden de stoffen elk seizoen zorgvuldig uitgekozen, maar bovendien zijn bijzondere stiksels en labels het handelsmerk van NickJean. Een effen broek, eentje met een lichte print of met een echt oer-Hollands leuk detail: het kan allemaal.

Wil je een leuke NickJean spijkerbroek bestellen? Dat gaat eenvoudig, snel en goedkoop. Boven de 20.- leveren wij gratis aan huis.