Merken

New Classic Toys sALE: Baby

New Classic Toys heeft mooi ontworpen houten speelgoed voor jongens en meisjes. De speelsets dagen kinderen uit om volop hun fantasie te gebruiken. Spelen en leren gaan vanzelf met een kleurige kalend ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

New Classic Toys

Door speelgoed aan te bieden aan je kind stimuleer je de motoriek. Door met blokken, muziekinstrumenten of andere materialen te spelen, kan je kind bovendien zijn of haar talenten ontdekken. Omdat spelen zo belangrijk is, kies je graag voor speelgoed dat mooi en duurzaam is. New Classic Toys heeft educatief en muzikaal speelgoed en allerlei houten speelsets waarmee je kind de echte wereld kan imiteren.

Voor elk kind wat wils

Dit merk heeft ten eerste creatief speelgoed als houten kralen. Daarnaast zijn er leuke muziekinstrumenten voor kinderen vanaf drie jaar. De speelvoertuigen zijn fris gekleurd en voorzien van mooie details. De meeste artikelen zijn gemaakt van hout, sommige van kunststof of stevig karton. Met een boerderijset, een kraanwagen of een gereedschapskoffer kan je kind helemaal opgaan in het spel. New Classic Toys speelgoed is altijd veilig en voldoet aan de hoogste normen.

Geïnspireerd op het speelgoed van vroeger

Kinderen zijn tegenwoordig al jong bekend met elektronisch speelgoed. New Classic Toys speelmateriaal doet echter vaak denken aan het speelgoed van vroeger: stevig, eenvoudig en leerzaam. Door de mooie uitstraling vallen de speelsets altijd in de smaak bij zowel kinderen als ouders. Een leuk kraamcadeau vind je trouwens bij onze New Classic Toys puzzels voor kinderen vanaf één jaar.

Zoek je speelgoed dat zorgt voor inzicht en vermaak? Bestel dan New Classic Toys bij wehkamp. Dit speelgoed geef je door aan volgende generaties en staat dus voor eindeloos veel speelplezier.