Merken

New Balance

New Balance ontwerpt al jaren hardloopschoenen van hoge kwaliteit met trendy designs en perfect comfort. Zowel voor dames als heren heeft New Balance een ruim aanbod in hardloopschoenen en sneakers di ...

199 resultatensorteren op
nieuwste collectie

New Balance tennis

Op de tennisbaan haal jij graag het beste uit jezelf. Daarom zoek je kleding waarin je tot het uiterste kan gaan. Je wil goede ondersteuning en toch veel bewegingsvrijheid. Ook is het belangrijk dat je kleding en schoenen goed ademen en vocht afvoeren. In de categorie New Balance tennis vind je alles wat je nodig hebt om een onuitwisbare indruk achter te laten. De kleding en schoenen uit de collectie zijn van uitstekende kwaliteit en zien er stijlvol uit. Er zijn New Balance tennis kleren en schoenen voor dames, heren en kinderen.

New Balance tenniskleding en schoenen

In het New Balance tennis assortiment vind je de mooiste tennisschoenen in diverse kleuren, stijlen en maten. Ze zijn lekker licht en bieden goede demping. Er zijn verschillende mooie kleuren om uit te kiezen. De tenniskleding van New Balance is al even kleurrijk. Hier geen simpel wit op wit, maar spannende combinaties die gezien mogen worden. Hierin voel jij je een echte tenniskampioen.

Amerikaanse topkwaliteit van New Balance

Het Amerikaanse bedrijf New Balance bestaat al sinds 1908. Het staat bekend om zijn uitstekende sportschoenen, die goede ondersteuning bieden. Maar behalve kwaliteit heeft New Balance ook een trendy stijl. Daarom wordt het merk ook veel in het dagelijkse leven gedragen. Bekijk de categorie New Balance streetwear.

Sta je liever op de baan dan in de rij bij de kassa? Voor 23:59 uur New Balance tennis artikelen kopen bij wehkamp is morgen thuis passen.