Merken

Nest

Maak kennis met de Nest Thermostaat, de Nest Protect en de Nest Cam. Deze slimme apparaten helpen jou het leven makkelijk te maken. Bespaar bijvoorbeeld energie met de slimme thermostaat, ontvang een ...

12 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Nest

Op een koele winterdag thuiskomen in een koud huis om dan nog een half uur te moeten wachten tot de temperatuur een beetje leefbaar is: leuk is anders. Gelukkig is daar wel degelijk een oplossing voor met de slimme thermostaten van Nest. Het strakke en functionele design past in elk interieur en de installatie is zo simpel dat zelfs de onhandigste persoon er geen moeite mee heeft.

Het assortiment

Naast deze slimme thermostaten, waarmee je op afstand een behaaglijke temperatuur instelt, levert Nest ook rookmelders en beveiligingscamera's van de hoogste kwaliteit. Qua ontwerp is er steevast gekozen voor een moderne invulling met een hoofdrol voor de kleuren zwart en wit. Je kan zowel beveiligingscamera's voor buiten als voor binnen op de kop tikken en ook combinatiepakketten aankopen inclusief rookmelder, camera en thermostaat.

Enkele sterke punten

Nest brengt mooie, compleet uitgeruste en uitstekend afgewerkte producten op de markt. Zo zijn de thermostaten compatibel met zo goed als alle verwarmingssoorten en is de technologie van dit bedrijf erg slim. Automatische planning is geen probleem en de beeldkwaliteit van de producten bij beveiliging is uitstekend. Kijk je niet op een euro meer of minder en is prestatie het belangrijkste? Dan is Nest de logische keuze.

Een slim product van Nest bestellen bij wehkamp? Dan wil je niet al te lang wachten. Wat je voor 23:59 uur bestelt, heb je morgen al in huis!