Merken

Nerf personages

Nerf speelgoed is uitdagend speelgoed voor jongens en meisjes. Het is vooral bekend van de Nerf pistolen met de zachte pijltjes, maar ze hebben ook waterpistolen in het assortiment. Dit speelgoed geef ...

5 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Nerf

Een van de leukste dingen aan kind zijn is buiten rondrennen, spelen en vrienden maken. Helaas vindt het spelen tegenwoordig steeds vaker plaats achter een televisie, computer, iPad of gameconsole. Heb jij er ook een dagtaak aan om je kids van de bank af te krijgen? Stoere jongens en meisjes zijn wellicht bereid om hun geliefde elektronica aan de kant te leggen voor het speelgoed van Nerf. Dit speelgoedmerk produceert verschillende soorten speelgoed, maar staat vooral bekend om zijn uitgebreide assortiment speelgoedwapens. Voor echte durfallen dus!

Versla je tegenstanders met het stoere speelgoed van Nerf

Met de speelgoedwapens van Nerf speel je de hoofdrol in je eigen actiefilm. In het assortiment vind je speelgoedwapens in alle soorten en maten. Wil je pijlen schieten met een stoere kruisboog, versla jij je tegenstanders met een Super Soaker waterpistool of is de blaster het wapen van jouw keuze? En voor welke kleur kies je? De pijlen, darts en discs die worden afgeschoten met de wapens van Nerf zijn gemaakt van zacht foam, uitermate veilig dus! Deze attributen zijn ook los verkrijgbaar. De Nerf Rebelle lijn is speciaal bedoeld voor stoere meiden.

Bestel het Nerf speelgoed bij wehkamp

Willen jouw kinderen ook weten hoe het is om echte actiefiguren te zijn? Je kan het speelgoed van Nerf eenvoudig bij ons op de website bestellen. Kunnen je kinderen niet wachten? Wanneer je voor 23:59 uur bestelt, heb je het speelgoed de volgende werkdag al in huis.