Jurken & rokken

Nerf heeft een stoer assortiment met blasters die foam darts afvuren. Nerf is er voor jongens zoals de N-Strike waarmee je battles met je vrienden naar een hoger niveau tilt. Voor de meiden is er de Nerf Rebelle. De Nerf Rebelle Secret Agent Bow heeft door zijn speciale pijlen een bereik van 25 meter. Met de decoder kun je de geheime boodschap op de pijlen lezen. Ga de strijd aan!

Nerf

Natuurlijk heb je liever dat je kinderen zoete tekenfilmpjes kijken en ver weg blijven van geweld. Met Nerf-speelgoed leer je je kinderen zelf hoe om te gaan met het geweld dat ze zien in films, games en op televisie. Laat ze min of meer onder je toezicht scènes naspelen en lekker rondrennen in de bossen. Schiet op targets of, met veiligheidsmaatregelen, op elkaar.

Actief spelen

Met het speelgoed van Nerf komen kinderen in beweging. Lekker rennen door de bossen of schieten op targets doe je met de geweren en wapens van Nerf. Naast een uitgebreide verzameling pistolen en geweren maakt Nerf handbogen om pijlen en darts mee te schieten. Maak van een kinderfeestje een ware actiefilm, of tover een speelmiddag om in een spannende achtervolgingsscène.

Vanaf vijf jaar

Het Nerf-speelgoed is ontzettend origineel en leuk om te geven als cadeautje. Kijk goed op de verpakking voor de minimale leeftijd. De kleine foam-autootjes zijn leuk voor kinderen vanaf vijf jaar, en de imitatiegeweren en -wapens vallen in de leeftijdscategorie van acht jaar en ouder.

Extra munitie

Is je kind al enige tijd een fervent Nerf-gebruiker? Dan wordt het wellicht tijd voor een nieuwe set munitie. In onze collectie vind je daarom verschillende navulverpakkingen met onder andere darts, pijlen en demolishers. Zo kan je kind lekker lang spelen met de Nerf-speeltjes en hoeft het speelgoed niet weg zodra de munitie op is.

Nerf bestellen bij wehkamp

Zoek je een last-minute cadeautje voor je buurjongen? Bestel voor 23:59 uur een Nerf-cadeautje en ontvang het pakket morgen al in huis. Vanaf 20.- verzenden we je bestelling gratis.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.