Merken

NAME IT jeans jongens

name it is een merk dat alles te bieden heeft in de vorm van unieke kledij die in zowat elke situatie gedragen kan worden. Dit is hét merk voor kinderkledij tot 16 jaar, en het ontwerpt dan ook allerl ...

52 resultatensorteren op
nieuwste collectie

name it jongensjeans

Als je kinderen niet langer op zoek zijn naar speelse of frivole kledij en een leeftijd hebben bereikt waarop ze liever iets stoerder of meer casual dragen, dan is een name it jongensjeans de oplossing. Deze jeans hebben nog steeds die jonge uitstraling die bij kinderen past, maar kunnen evengoed gedragen worden op formele gelegenheden. Zonder daarvoor aan comfort in te boeten. Kortom, name it jongensjeans zijn de ideale jeans voor jongens die net dat tikkeltje volwassener zijn.

Elke jongen vindt wat hij zoekt

Natuurlijk komen name it jongensjeans in talloze vormen en formaten en met verschillende patronen en uitstralingen. Zo zijn er verschillende collecties met elk hun unieke eigenschappen. De Nitclas-serie wordt bijvoorbeeld gekenmerkt door effen kleuren, zoals blauw of zwart, met rond de knie een hint naar een lichtere tint. Andere reeksen, zoals de MINI-serie, pakken dan weer uit met iets grovere texturen en wijdere broekspijpen.

name it jongensjeans bij wehkamp

Als je je zoektocht naar de perfecte jongensjeans niet al te lang wil maken, dan is name it je eindhalte. Deze broeken kunnen bijvoorbeeld samen gedragen worden met jongens T-shirts voor een complete outfit. Wehkamp biedt met dit merk de perfecte combinatie tussen stoer, jong en formeel. Bovendien kun je de jeans rustig thuis passen en eventueel terugbezorgen als het toch niet volledig de gewenste name it jongensjeans is.