Merken

NAME IT KIDS zwemkleding meisjes

De ontwerpers van Name It Kids bekijken de wereld door de ogen van kinderen. Ze weten precies wat kinderen wel en niet aanspreekt. Kinderen denken out of the box, komen met verrassende ideeën. Deze fl ...

19 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Name It Kids babykleding

Een baby is ongelooflijk kwetsbaar. Daarom bied je als vader of moeder maar al te graag veiligheid aan je kleine wereldwonder. Dit kan uitstekend met Name It Kids babykleding. De kleding voldoet niet alleen aan hoge kwaliteitseisen, maar zorgt er net zo goed voor dat je baby altijd trendy voor de dag komt. Zo verschijn je in stijl bij het consultatiebureau of op het kinderdagverblijf. Stel gemakkelijk je favoriete outfit samen en beleef nog meer plezier aan je baby.

Name It Kids babykleding bij wehkamp

Bij wehkamp geniet je altijd van een veelzijdige collectie Name It Kids babykleding. Kies bijvoorbeeld uit jeans voor jongens en meisjes, spijkerjasjes, bikini's en sweatpants. De spijkerkleding gaat jarenlang mee en is daarmee eveneens te dragen door een eventuele opvolger. Wij hebben Name It Kids babykleding in de kleuren blauw, zwart, grijs en roze.

Diverse maten

De collectie Name It Kids babykleding is er in de maten 80 tot en met 164. Kijk verder ook eens bij ons assortiment