Merken

NAME IT KIDS

De ontwerpers van Name It Kids bekijken de wereld door de ogen van kinderen. Ze weten precies wat kinderen wel en niet aanspreekt. Kinderen denken out of the box, komen met verrassende ideeën. Deze fl ...

164 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Name It Kids

Je kind groeit als kool. Je hoeft maar met je ogen te knipperen of je zoon of dochter is al weer een centimeter gegroeid. Als ouder geef je daarom liever niet bakken met geld uit aan de kleding van je kinderen. Aan de andere kant vind je het belangrijk dat de kleding van goede kwaliteit is en dat je kind zich er goed in voelt. De Name It Kids kinderkleding is precies wat je zoekt. Jij blij en je kind blij.

Stoer en gedurfd

De Name It Kids kinderkleding is stoer en gedurfd. De kleding is ontworpen voor kinderen die te durven laten zien wie ze zijn. De T-shirts en truien zijn voorzien van leuke en kleurige prints. De Name It Kids kinderjeans hebben hippe wassingen, helemaal volgens de laatste trends. Met deze kleding steelt je kind de show op het schoolplein.

Chille kleding

Kinderen weten als geen ander hoe ze zich moeten ontspannen. Een groot deel van de Name It Kids collectie bestaat dan ook uit comfortabele kleding, zoals sweaters en sweatpants. Niets is heerlijker dan dat je kind na een drukke dag zich kan terugtrekken met een boekje op de bank, of kan televisiekijken en weer even helemaal tot rust komen. Bestel vandaag nog een outfit, dan kan je je zoon of dochter die de volgende werkdag al passen. Is de maat niet goed of valt de kleur tegen, dan stuur je alles gratis weer terug.