Merken

Nail-a-Peel

Welke fashionista houdt er nou niet van mooie nagellak? Bij Nail-a-peel vind je nagelsets in alle kleuren van de regenboog, waarmee je kleine trendsetter de mooiste 2D- óf 3D-nagels kan ontwerpen. Saa ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Nail-a-peel

Roze nagels, rode nagels, blauwe nagels, gele nagels, zwarte nagels... Op een gegeven moment heb je alle kleurtjes nagellak wel gehad. Je hebt behoefte aan iets nieuws, maar wat? Die saaie nagellak ben je inmiddels wel zat! Bij Nail-a-peel vind je verschillende nagelsets voor jonge meiden die het leuk vinden om creatief bezig te zijn. Met deze nagelsets kan je je eigen nagels ontwerpen in 2D of in 3D. Laat je fantasie de vrije loop en steel de show met je zelfontworpen nagels!

Van zeemeerminnen tot rockers en van boho tot kristal

In de collectie van Nail-a-peel vind je verschillende nagelsets waarmee je je eigen nagels in 3D kan ontwerpen. Lak je nagels met gellak op de nagelschijf, voeg de leukste 3D-versieringen toe, en dragen maar! Ga je voor felroze met glitters, of is lichtblauw meer je ding? De keuze is aan jou. De nagelsets van Nail-a-peel zijn perfect voor een logeerpartijtje of een thuisvakantie.

Nooit meer saaie nagels met Nail-a-peel

Nagels in alle kleuren van de regenboog, met de mooiste versieringen - wie wil dat nou niet? Bestel de nagelset van jouw keuze snel en eenvoudig bij ons op de website. Kan je kleine trendsetter niet wachten om aan de slag te gaan? Dat begrijpen we maar al te goed. Indien je voor 23:59 uur bestelt heb je je pakketje de volgende dag al in huis (met uitzondering van zondagen). Vanaf een besteding van 20.- is de verzending gratis.