Jurken & rokken

Het merk Nacon heeft nog maar een korte geschiedenis, namelijk sinds 2014. Het merk creëert allerlei accessoires voor de gamer. Het motto van de ontwikkelaars is: spelers de tools te bieden om ze te veranderen in gamers. Eenmaal Nacon controllers en je wil niet anders meer. Bekijk nu wat dit merk je te bieden heeft.

Andere klanten kochten of bekeken

Nacon

Al jarenlang ben jij een groot fan van games spelen. Online, samen met vrienden of tussen de dagelijkse bezigheden door even een potje FIFA, de PlayStation staat altijd voor je klaar. Vanwege je ervaring weet je als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste controller in je hand te hebben. Maar de duurste koop is niet per se de beste koop. Je kijkt eens wat verder en je komt bij Nacon uit. De controllers zien er gelikt uit en hebben een interessante prijs.

Officiële PS4 controllers

De Nacon controllers zijn officieel gelicenseerde controllers, waardoor een goede kwaliteit is gegarandeerd. Nacon heeft een zachtere prijs dan andere officieel gelicenseerde controllers. Daarnaast zijn de controllers van Nacon compacter dan die van andere merken. Dankzij de ergonomische vorm ligt de controller tijdens het gamen lekker in de hand. En met de verschillende functies haal je alles uit je game.

Kies je favoriete kleur

De Nacon PlayStation 4 controllers zijn er niet alleen in het zwart maar ook in kleuren als blauw, oranje, rood en grijs. En als je wel van een feestje houdt, dan ga je voor de rode, blauwe of groene controller met ledverlichting. De vorm van alle controllers is hetzelfde. Nu is het alleen nog een kwestie van het kiezen van je favoriete kleur. Bestel vandaag nog, dan kan je er de volgende werkdag al mee gamen.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.