Merken

MYOMY

MYOMY is een handtassenmerk van eigen bodem. Het modemerk ontwerpt leren damestassen op een verantwoorde, duurzame wijze. Daar worden de tassen eigenlijk nog mooier van. Het stevige, glanzende leer en ...

39 resultatensorteren op
nieuwste collectie

MYOMY

De tas van een vrouw is een handige accessoire. Zelfs mannen moeten dat toegeven, want als ze vragen of je toevallig een pen, oplader voor de mobiele telefoon of een spiegeltje bij je hebt, kun jij dankzij je tas ‘ja’ zeggen. Naast gebruiksvoorwerp is de tas natuurlijk ook een accessoire die gezien mag worden. En daarom kies je voor MYOMY damestassen.

Eerlijke tassen

Het merk MYOMY is een Nederlands designmerk. De tassen worden volledig op duurzame en eerlijke wijze gemaakt. Alleen dat maakt de tassen een stuk leuker en mooier. Voor de tassen wordt echt leer of suède gebruikt. De tassen zijn gebruiksvriendelijk en hebben een bijzondere uitstraling. Er zijn onder meer handtassen, clutches, schoudertassen en werktassen opgenomen in de collectie. De natuurlijke en zachte tinten grijs, bruin, zwart, blauw en zelfs wit geven de MYOMY tassen een heel eigentijdse uitstraling.

Combineer met je schoenen

Als accessoire is een MYOMY tas een mooie eyecatcher. Zorg er eens voor dat je je damesschoenen qua kleur of materiaal afstemt op die van je tas. Dat geeft je outfit weer een heel bijzondere en elegante look.

Vandaag bestellen, morgen in huis

Je nieuwe MYOMY damestas heb je morgen al in huis, wanneer je deze vandaag nog bij ons koopt. De verzending is gratis en ook retourneren is – indien dit nodig is – kosteloos. Je bepaalt zelf of je vooraf, achteraf of in handige termijnen de betaling voldoet.