Merken

My Little Pony

Wie kent niet de vrolijk gekleurde paardjes van My Little Pony? Ook de nieuwe generatie is in de ban van de avonturen van de schattige pony’s en hun vriendjes. Het speelgoed van My Little Pony is al e ...

My Little Pony

Ben jij ook opgegroeid met My Little Pony? Dan vind je het vast extra leuk dat je kinderen er ook weer van kunnen genieten. De avonturen van Rainbow Dash, Pinkie Pie en Twilight zijn weer helemaal terug van weggeweest. En om de avonturen ook in je woonkamer of de slaapkamer van je kinderen voort te zetten, geef je natuurlijk je kind het allerleukste My Little Pony speelgoed.

Magische avonturen

De avonturen van de My Little Pony’s beginnen natuurlijk met de leuke speelsets. Kleurrijk, vol glitters en magie. Kies voor pony’s die zijn opgemaakt als zeemeerminnen of voor de leuke sets met het draakje Spike. Er valt veel te beleven. Naast losse paardjes zijn er ook kastelen en speelhuizen in de collectie te vinden. Dit maakt de avonturen alleen maar leuker en kleurrijker. Ga je mee onder de zee of juist spelen in het luchtkasteel?

Ook voor de slaapkamer

Naast het My Little Pony speelgoed is er ook een collectie My Little Pony babykamer. Laat schattige nachtlampjes in ponyvorm de kamer opsieren. Dat is gezellig, magisch en veilig.

Vliegensvlug in huis

Haal de pony’s en speelsets van My Little Pony snel in huis door deze vandaag nog te bestellen. Wij zorgen er dan voor dat de pony’s morgen al bij je thuis arriveren, klaar om avonturen te beleven met hun nieuwe speelmaatje. Bestellingen met een besteding vanaf 20.- verzenden we gratis.