Merken

My Little Pony

Wie kent niet de vrolijk gekleurde paardjes van My Little Pony? Ook de nieuwe generatie is in de ban van de avonturen van de schattige pony’s en hun vriendjes. Het speelgoed van My Little Pony is al e ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

My Little Pony speelgoed

Is je dochter gek op paarden? Of nog specifieker: is je kindje fan van de filmpjes van My Little Pony, zoals jij vroeger ook was? Misschien kijk je met enig sentiment mee over de schouder van je kindje als ze zit te kijken. Dan wordt het tijd om ook een kleine speelgoedpony aan te kopen. Bij wehkamp kan je kiezen uit diverse sets My Little Pony speelgoed.

Kammen, spelen, knutselen

In onze collectie My Little Pony speelgoed vind je natuurlijk de paardenbeestjes met accessoires om me te spelen en waarvan je de haren kan kammen. Kies bijvoorbeeld voor Princess Twilight Sparkle met haar draakje Spike. Er zijn ook grotere sets verkrijgbaar, onder andere met het kasteel van Canterlot en Seaquestria. Met een knutselset kom je de lange donkere dagen rondom kerst zeker door. Knutsel je eigen led-snoer of theelichtje.

Mee naar bed

Als je kindje moeilijk afstand doet voor het slapen gaan, kan ze natuurlijk zo'n hard paardje mee naar bed nemen. Andere oplossingen vind je in onze collectie My Little Pony kinderkamer. Een nachtlampje zorgt ervoor dat de kamer geleidelijk aan donker wordt, zodat je kindje lekker in slaap kan doezelen.

My Little Pony speelgoed bestellen bij wehkamp

Bestel vandaag voor 23:59 uur het cadeautje voor je dochter, nichtje of buurmeisje en ontvang het pakje de volgende werkdag al in huis.