Merken

MSI

Elektronica koop je bij een vertrouwd adres. Wehkamp is zo'n vertrouwd adres waar je onder meer de allernieuwste MSI laptops koopt. Als retailer voor MSI Nederland bieden we de allerbeste ervaring ...

44 resultatensorteren op
nieuwste collectie

MSI

Als gamer kies je nooit voor zomaar een laptop. Je apparatuur moet geoptimaliseerd zijn op snelheid en weergave. Alleen zo voorkom je dat je onnodig levens verliest of dat je belangrijke aanwijzingen mist. MSI heeft apparatuur met een zeer groot werkgeheugen en supersnelle grafische kaarten. Hiermee speel je niet zomaar een spelletje - nee, je stapt in eigen persoon een virtuele wereld binnen om spannende avonturen te beleven. Levensecht!

Laptops en desktops

Allereerst dit: een MSI laptop of desktop kan je natuurlijk ook gebruiken voor het gewone werk zoals tekstverwerken, mailen, surfen en messagen. Het grote verschil met andere merken is dat MSI speciaal ontwerpt voor gaming. Zelfs de eenvoudigste MSI laptop heeft daarom een goed werkgeheugen, een razendsnelle processor en een snelle grafische kaart. Wanneer je bij de MSI desktops kijkt zie je een paar echte beesten in het assortiment. De MSI Aegus heeft een enorme kracht en performance.

MSI monitoren

Voor de ultieme spelbeleving heb je een groot scherm nodig. Een monitor van 31,5 inch en een gebogen scherm geeft je een echte 3D-belevenis. Natuurlijk geven alle MSI monitoren je perfecte HD. Met zo'n monitor naast je gamingcomputer heb je de allerbeste opstelling voor je game.

Bij wehkamp krijg je volledige garantie. Hieronder valt de wettelijke bescherming en de garantie van de fabrikant. De wehkamp-helpdesk staat voor je klaar om elk probleem zo gauw mogelijk op te lossen. Bestellen bij wehkamp is daarom veilig en snel!