Jurken & rokken

MS Mode spijkerbroeken voor dames zijn fijne jeans voor vrouwen met rondingen. Ook met een maatje meer ben je bij MS Mode van harte welkom voor goed passende, comfortabele spijkerbroeken voor dames. De modieuze spijkerbroeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes. Ze vormen de perfecte basis voor al je outfits.

MS Mode spijkerbroeken voor dames

Een comfortabele spijkerbroek, dat is toch niet te veel gevraagd? Helaas, zodra je ook maar iets bredere heupen hebt dan een catwalk model is het al lastig om een mooie, comfortabele jeans te vinden. De broek zit te strak in je middel of je moet allerlei toeren uithalen om de rits omhoog te krijgen. Dat moet anders, vindt MS Mode en daarom hebben zij speciaal voor curvy ladies MS Mode spijkerbroeken voor dames. Met een perfecte pasvorm, ook als je een maatje meer hebt.

Klassieke bluejeans en meer

MS Mode spijkerbroeken voor dames zijn uitgevoerd in verschillende stijlen en kleuren. Zo zijn er 7/8 jeans, capri’s, regular fit, skinny en natuurlijk boot cut jeans. Kies voor een klassieke bluejeans voor iedere dag en voor de afwisseling chic zwart, fris wit of een vrolijke modekleur. De jeans zijn verkrijgbaar in jeansmaten 31 tot en met 54 en in verschillende lengtematen.

Casual, zakelijk of feestelijk

De MS Mode spijkerbroeken voor dames kan je altijd en overal dragen. Ze zijn geschikt voor een dagje uit, een spannende date, kantoor of een feestje. Door ze te combineren met MS Mode dames-T-shirts en -tops, vesten, truien en blazers maak je er iedere keer weer een andere outfit mee.

Thuis passen

Het fijne aan MS Mode spijkerbroeken voor dames bestellen bij wehkamp is dat je ze in alle rust thuis kan passen met je favoriete tops en schoenen. Wat niet bevalt, stuur je gratis weer terug.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.